Van Big Bang tot het Aardse leven

17-09-2016 14:30 tot17-09-2016 17:00(Europe/Brussels)

Gent,België

Ticket typeEinde van inschrijvingPrijsHoeveelheid

Ondanks het feit dat wij mensen kunnen lopen, eten, ademen, denken, spelen, … kortom leven, zijn wij toch opgebouwd uit dezelfde materie die we overal in het heelal terugvinden. Alle materie is op haar beurt opgebouwd uit moleculen, die dan weer op hun beurt een combinatie zijn van elementen. Elementen bestaan uit een nucleus of atomaire kern waarrond electronen cirkelen. Als we nog een stap verder gaan botsen we op subatomaire deeltjes, om uiteindelijk die echte allerkleinste en fundamentele bouwstenen van het ganse universum tegen te komen, de elementaire deeltjes.

Welk chronologisch verloop leidt van onzichtbare elementaire deeltjes naar het huidige universum, en welke cruciale stappen zijn er nodig geweest om van dode materie tot een intellectueel organisch levend organisme te geraken?

Is leven alomtegenwoordig in de ruimte of leven wij op een unieke planeet, die we aarde mogen noemen?

Dit seminarie is een soort “genesis” verhaal dat vanuit een wetenschappelijke basis wil aantonen hoe materie is ontstaan en welke unieke gebeurtenissen er nodig waren om tot het huidige aardse leven te komen.

En wat brengt de toekomst?


Voordracht door Hugo Moors

Gratis toegang

Waar

Rozier 44
    Ingang : Gezusters Lovelingstraat 1
    9000 Gent
    België
09 264 36 74
info@armandpien.be

Wanneer

Van17-09-2016 14:30
Tot17-09-2016 17:00

Organisator

V.S.R.U.G.vzw
09 264 36 74
info@armandpien.be

Sociale stream

Neem deel op Twitter

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan het het gesprek.

Gebruik dit label: #vsrugvzw

 


The event takes place on different locations. On this page you can find all location details and how to get there.

The organisation does not arrange transport to these different locations, but every location can easily be reached by public transportation of by car.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Traumpalast

Pas deze drie kolommen aan, zodat ze voldoen aan uw ontwerp behoefte. Om te dupliceren, verwijderen of kolommen verplaatsen, selecteert u de kolom en gebruik de bovenste pictogrammen om uw actie uit te voeren.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Stadthalle Biberach an der Riß

Om een vierde kolom toe te voegen, verklein de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een ​​nieuwe te maken als een kopie.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Planetarium Laupheim

Om een vierde kolom toe te voegen, verklein de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een ​​nieuwe te maken als een kopie.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

ESO Visitor Center

Verwijder de bovenstaande afbeelding of vervang het met een foto die uw bericht weergeeft. Klik op de afbeelding om de stijl van de afgeronde hoeken te wijzigen.